Szállásinformáció

Szállást Debrecen különböző kategóriájú szállodáiban foglalunk résztvevőink számára kedvező csoportáron.

Kérjük, jelentkezés előtt tekintsék meg figyelmesen a részletes leírást. Itt tájékozódhatnak a szálláshelyek kapacitásáról, megközelíthetőségéről, a rendelkezésre álló szobák felszereltségéről és számáról, a parkolási lehetőségekről, valamint a foglalási feltételekről.

Szállásigény esetén kérjük, a foglalási határidő előtt küldjék be a jelentkezési lapot, mert utána már csak külön egyeztetéssel tudunk szállást biztosítani. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

A körülményekre való tekintettel csak abban az esetben tudjuk résztvevőink számára a szobafoglalást garantálni, ha a szállásköltség kiegyenlítése megtörténik a szálláshely által megadott lemondási határidőig. Kérjük, kétség esetén lépjenek velünk kapcsolatba az ismert elérhetőségek egyikén.

A szállodákkal úgy állapodtunk meg, hogy amennyiben járványveszély esetén központi rendelkezés miatt kell törölni a foglalást, nem számítanak fel kötbért. (Ekkor a befizetett összeget az adminisztratív költség levonásával visszautaljuk a befizető bankszámlájára.) Egyéb esetben a következő határidőkig fogadnak el kötbérmentesen lemondást:

Hotel Divinus: 2022.03.16.

Hotel Aquaticum: 2022.03.03.

Hotel Nagyerdő: 2022.03.28.

Kétágyas elhelyezést az eddigi gyakorlat szerint csak a szobatársak előzetes egyeztetése alapján tudunk biztosítani. A szobaárak a kollégium kivételével tartalmazzák a svédasztalos reggelit és az ÁFA-t, az IFA-t nem, ez a számlában külön szerepel majd, összege jelenleg 18 év felettieknek 400 Ft/fő/éj.

Hotel Divinus***** Hotel Nagyerdő***
Superior

 

egyágyas     38.000 Ft/fő/éj + IFA

kétágyas      23.000 Ft/fő/éj + IFA

Deluxe

egyágyas     48.000 Ft/fő/éj + IFA

kétágyas      28.000 Ft/fő/éj + IFA

Az ár tartalmazza továbbá fürdőköpeny, a fitness-terem, a wifi és a vezetékes internet használatát.

Parkolás a szálloda mélygarázsában lehetséges, ára 4000 Ft/nap.

Classic

 

egyágyas     megtelt

kétágyas      megtelt

Standard

egyágyas     megtelt

kétágyas      megtelt

Az ár tartalmazza továbbá a szálloda termálmedencéjének, a finn szaunának, valamint a közösségi terekben korlátozottan rendelkezésre álló WIFI-kapcsolatnak a használatát.

Parkolás a szálloda parkolójában a foglaltság függvényében térítésmentesen vehető igénybe.

Hotel Aquaticum**** – megtelt Hotel Campus*** (kollégium) – megtelt
 egyágyas     megtelt

 

 kétágyas    megtelt

Az ár tartalmazza továbbá a városi termálfürdő üzemelő medencéinek korlátlan igénybevételét (a nyitva tartás függvényében), fürdőköpeny-használatot, ingyenes wifi-hozzáférést a szálloda területén.

Parkolás a szálloda mélygarázsában 2000 Ft/nap, a felszíni parkolóban 3000 Ft/nap áron lehetséges.

megtelt

 

A Kassai úti és az Egyetem téri kollégiumokban összesen 8 db szoba áll rendelkezésre, egyágyas elhelyezéssel 11.500 Ft/fő/éj+IFA, kétágyas elhelyezéssel 7.500 Ft/fő/éj+IFA áron, mely reggelit nem, de a parkolás díját tartalmazza.