Online jelentkezés

Jelentkezési lap 2023
Dr. Prof. stb.
Számlafogadó adószáma

Számlázási cím

Munkahely cím

Amennyiben előadást tartok, úgy hozzájárulásom adom, hogy előadásom videofelvételre kerüljön.

Részvételi díjak Teljes ár HUNGARNET-kedvezmény Kedvezményes ár
Konferencia 2023.02.24-ig 72.000 Ft + ÁFA 25.000 Ft + ÁFA 47.000 Ft + ÁFA
Konferencia 2023.02.25-től 89.000 Ft + ÁFA 20.000 Ft + ÁFA 69.000 Ft + ÁFA

A konferencia részvételi díja a rendezvény minden programján való részvételre vonatkozik, beleértve a konferencia anyagainak és az étkezéseknek a költségeit. A szállásköltség külön fizetendő.
A részvételi díjhoz a HUNGARNET Egyesület tagintézményei munkatársainak kedvezményt ad, ennek mértéke 2023.02.24-ig történő jelentkezés esetén 25.000 Ft + ÁFA, február 25-től 20.000 Ft+ÁFA. A jogosultak felé a kedvezménnyel csökkentett részvételi díj (02.24-ig történő jelentkezés esetén 47.000 Ft+ÁFA, 02.25-től 69.000 Ft+ÁFA) kerül számlázásra.

Lemondási feltételek:
Teljes részvételi díjat és szállásköltséget utalunk vissza (5000 Ft adminisztrációs díj visszatartásával) 2023. február 24-ig történő lemondás esetén. 2023. március 20-ig történő írásos lemondás esetén 50% részvételi díjat térítünk vissza, valamint a szállásköltséget vagy arányos részét a honlapon közzétett feltételek szerint. Ezen időpont után érkező, vagy elmulasztott lemondás esetén a részvételi díjat és a szállásköltséget nem tudjuk visszafizetni. Megjelenésében akadályozott résztvevő helyett a költségviselő bármikor helyettest delegálhat, a névcserét kérjük haladéktalanul jelezni.

Bruttó részvételi díj

Jelentkezés Tutoriálokra

MTMT2: MTMT-adminisztrátorok részére, az MTA KIK előzetes jóváhagyása alapján

Szállás

Szállást Veszprém különböző kategóriájú szállodáiban foglaltunk résztvevőink számára. Kérjük, jelentkezés előtt tekintsék meg honlapunkon a részletes leírást és az aktuális lehetőségeket. Itt tájékozódhatnak a szálláshelyek kapacitásáról, megközelíthetőségéről, a rendelkezésre álló szobák felszereltségéről és számáról (amely a foglalások függvényében eltérhet a lenti táblázattól), a parkolási lehetőségekről, illetve jelentkezhetnek közvetlenül a honlapon keresztül is.

Szállásigény esetén kérjük, az egyes szállodáknál megadott foglalási határidő előtt küldjék be a jelentkezési lapot, mert utána már csak külön egyeztetéssel tudunk szállást biztosítani. Az EKF rendezvényei miatt a szálláshelyeken kevés a hely, kérjük, igényeiket mielőbb jelezzék. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni.
Két- és háromágyas elhelyezést az eddigi gyakorlat szerint csak a szobatársak előzetes egyeztetése alapján tudunk biztosítani.

Hotel Betekints**** (megtelt)
Hotel Historia Historante és Hotel Historia Malomkert**** (megtelt)
Hotel Ezüsthíd és Hotel Jade*** (megtelt)
Hotel Gizella*** (megtelt)
Hotel Mayer*** (megtelt)
Baláca Panzió (Megtelt)
Hotel Magister (megtelt)
Az árak az ÁFA-t és a svédasztalos reggelit tartalmazzák (kivéve a kollégiumot, az ott megszálló vendégeknek nem biztosít reggelit), az IFA-t nem, amely Veszprémben jelenleg (2023. január) 500 Ft/fő/éj, a számlában külön szerepel.
Szállásköltség + 500 Ft/fő/éj IFA
Bruttó részvételi díj + szállásköltség + IFA
A Comp-Rend Kft. a személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi
Rendeletnek (GDPR) megfelelően jár el. Ennek részletei honlapunkon az Adatvédelmi
tájékoztatóban
találhatók.
Adatvédelmi tájékoztató
Microsoft hozzájárulás
Hozzájárul, hogy elérhetőségét (név, e-mail) kapcsolatfelvétel céljából megadjuk támogatónknak, a Microsoft Magyarország Kft-nek? A Microsoft az adatokat zártan kezeli, nem integrálja saját céges adatbázisába sem. Az első megkeresés alkalmával tájékoztatást ad az adatkezelés módjáról, és engedélyt kér a további kommunikációhoz; résztvevőink hozzájárulásának hiányában további interakciót nem kezdeményez.
Az űrlap elküldésével igazoljuk, hogy a rendezvény részvételi díját és a szállásköltséget számlájuk ellenében az Önök UCB-nál vezetett, 10918001-00000067-76150002 számú számlájára Networkshop 2023 megjelöléssel és a résztvevők nevének feltüntetésével átutaljuk. Tudomásul vesszük a felhívásokban és a honlapon közzétett lemondási feltételeket, valamint, hogy jelentkezésünk költségvállalást jelent.
Sending