Részvételi feltételek

Kérjük, hogy részvételi szándékát az űrlapon, vagy a letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a megadott címre való beküldésével jelezze. Adatváltozás vagy rosszul kitöltött regisztrációs lap esetén kérjük, ne indítson új jelentkezést, hanem jelezze a változást/hibát munkatársainknak az nws@comp-rend.hu címen vagy a kapcsolati telefonszámon.

Kérjük, szíveskedjenek minden résztvevőre külön jelentkezési lapot kitölteni. (A rendszer az egyes e-mail címeket csak egyszer fogadja el. Az adatbázisban történő rögzítésről azonnal automatikus értesítést küld – ennek elmaradása hibát jelez, ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az nws@comp-rend.hu címen.) A személyes adatok kezelése tekintetében az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően járunk el. Ennek részletei adatvédelmi tájékoztatónkban találhatók.

A konferencia előkészítésénél és lebonyolításánál az érvényes járványügyi előírásoknak megfelelően járunk el.

Jelentkezési határidők

Kedvezményes (Early bird): 2024. február 21.

Teljes árú: 2024. március 14.

Részvételi díjak

 

Jelentkezési határidők

Részvételi díj

HUNGARNET-tagok kedvezményes díja

2024. február 21-ig (Early bird)

83.000 Ft + ÁFA

59.000 Ft + ÁFA

2024. február 22-től

99.000 Ft + ÁFA

79.000 Ft + ÁFA

A konferencia részvételi díja a tutoriál kivételével a rendezvény minden programján való részvételre vonatkozik, beleértve a konferencia anyagainak és az étkezéseknek a költségeit (kivéve reggeli). A szállásfoglalás opcionális, költsége külön fizetendő. 

A részvételi díjból a HUNGARNET Egyesület tagintézményei munkatársainak kedvezményt ad, a jogosultak felé számlázásra kerülő összeg a táblázat második oszlopában látható.

Áts József – Holl András – Ladányi Gusztáv – Wolf György: MTMT2 című tutoriálján az MTMT-adminisztrátorok részvételére számítanak, a tanfolyam ingyenes, de csak az MTA KIK előzetes jóváhagyása alapján tudjuk elfogadni a jelentkezéseket.

Lemondási feltételek

Teljes részvételi díjat utalunk vissza 5000 Ft+27% ÁFA adminisztrációs díj visszatartásával 2024. február 21-ig történő lemondás esetén. Március 14-ig beérkező írásos lemondás esetén a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. Ezen időpont után érkező, vagy elmulasztott lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni.

A szállásdíjak visszatérítésének feltételeit az egyes szálláshelyek kötbérezési előírásai befolyásolják, melyek a Szállásinformáció menüpont alatt szerepelnek.